Kan jeg bruke "I Beat Anorexia" t-skjorte, om man ikke har hatt anorexi?   Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan jeg bruke "I Beat Anorexia" t-skjorte, om man ikke har hatt anorexi?  

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg var innom en blogg for ikke så lenge siden, der jeg så ei jente som hadde en tskjorte der det stod "I Beat Anorexia" og X'en var en kniv og en gaffel. Jeg bare lurte på hva denne tskjorta betydde. Jeg har fulgt denne bloggen en god stund, og jeg VET at jenta ikke har slitt med spiseforstyrrelser, og hun har flere ganger sagt at hun ikke har hatt det, men hun hadde blitt kalt for anorektisk, fordi hun er så tynn! Hun forteller oss at det er naturlig, og det er naturlig, det ser man, fordi hun ser ikke ut som ett skjellet. Hun sa at hun kjøpte den for å "motbevise" alle haterene på en måte, og liksom vise at hun "spiser" og ikke sulter seg for å bli tynnere, hvis du skjønner. Lurte på om det gikk ann å bruke denne tskjorten uten å ha hatt anoreksia, eller betyr at man er blitt kvitt anoreksia? Takk

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer