Selge aviser og blogge for VG Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Selge aviser og blogge for VG

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, mitt navn er Karin ! og jeg er egentlig 12 år, eg fyller 13 år [...]. I hverdagen min er jeg ganske aktiv, jeg trener hver dag i uken, utenom søndager :) Derfor tenkte eg å selge aviser for vg !:) Jeg har også en blogg som eg laget nylig :) Og da var spørsmålet mitt- Går det an å reklamere for vg.no og tjene penger for det ? Isåfall- hvor mye tjener man ? hvortid og hvor mye må man blogge for vg ? osv .. Vennligst ta kontakt på [...] :) Mvh Karin ! Ha en fin dag videre :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer