Hopp til hovedinnholdet

Har sendt inn 2 noveller til ung.no og jeg lurer på: Viser dere alle?

 

Spørsmål
Okay dette er sikker helt feil katogori. Men saken er at jeg har sendt inn 2 noveller til ung.no og jeg lurer på: Viser dere alle? Og visst dere gjør det har dere mine inne? Jeg sendte dem over mail før julaften. Den ene handlet faktisk om julen så det var litt trist at den ikke kom i tide, men selfølgelig visst den ikke var bra nok så var den ikke bra nok. Men det var nemmelig det at jeg syns de var veldig bra og jeg har sendt inn før som kom med nesten med en gang.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Vi får mange noveller inn til redaksjonen her i ung.no. Det synes vi er kjempemoro! Likevel er det slik at vi må gjøre et utvalg, og kan ikke legge ut alt vi får. Hvis novellene dine ikke er lagt ut på ung.no kan det være flere grunner til det.

Kanskje har vi nylig lagt ut en annen novelle med veldig likt tema nylig. Kanskje kan innholdet være uheldig å ha her på ung.no. Kanskje er anonymiteten til den som skriver for dårlig eller at novellen inneholder for mange sensitive opplysninger. Kanskje er den rett og slett for dårlig skrevet eller preget av hastverksarbeid.

Eller den kan være veldig godt skrevet, og vi venter litt med å legge den ut. Vi sitter hele tiden på et lite "lager" av gode noveller, og prøver å porsjonere de jevnt utover året. Vi tar vare på alt, og hvis vi velger å legge ut en av novellene dine så får du en e-post med beskjed om det. Da vanker det også en t-skjorte med ung.no-logo som en liten takk for novella.

Fortsett med skrivingen!

Hilsen ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Noveller
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om noveller


Quiz: Hva vet du om menneskehandel?

Hvorfor melder man sjelden fra til politiet om man er offer for menneskehandel?