Hopp til hovedinnholdet

Hvor kan jeg dele novellene mine?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente som elsker og skrive. Lurer på om dere har noen tips til steder jeg kan få skrevet mine noveller. Har prøvd Si;D men dit kan jeg ikke sende novller. Har også en blogg, men får få tilbakemeldingner.Det jeg er ute etter kan være alt fra novellekonkuranser,til steder som vurderer noveller/historier. Har prøvd og søke opp noe selv, men har ikke funnet noe! Takk på forhånd :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Du kan send oss novella di på redaksjonen@ung.no. Vi får en del noveller, og plukker ut noen som vi legger ut på ung.no/noveller. Novellene legges ut anonymt, kun med fornavn eller et alias. Der kan du få kommentarer fra andre ung.no-lesere.

 

Du kan også kontakte skrivebua.no. Der kan du også dele og kommentere dikt og noveller. Prøv også Unge lovende forfatteres forening og spør om tips der.

 

Det å få lesere og kommentarer på bloggen sin er ikke så lett. Det er mange som blogger der ute som roper om oppmerksomheten. Tenk derfor nøye gjennom hva du legger ut, og ikke ta få lesere som noe nederlag. De fleste bloggere "sliter" med at de har få lesere. Tenk heller på de du har og kommuniser med dem. En god blogg er en som har en dialog med brukerne sine, så vær tydelig på at du ønsker tilbakemeldinger på det du skriver og på novellene dine. Be om innspill - og vær åpen for både ros og ris.

 

Lykke til videre med skrivingen!

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Send oss novella di!

Kontakt redaksjonen ung.no

Liker du å skrive? Lyst til å dele en novelle og få respons fra Ung sine lesere? Vi tar gjerne imot novellene dine, og publiserer flere nye hver måned. Les et utvalg av de mange gode novellene vi mottar her på ung.no/noveller.

Les mer

Hva er en blogg?

Blogg

En blogg er din dagbok på nettet. Her kan du skrive om alt som interesserer deg, og den kan leses av hvem som helst på nettet.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Noveller
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om noveller