Hopp til hovedinnholdet

Hvordan gi ut bok?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

hei jeg er 14 år og skriver en bok om livet mitt som jeg planlegger skal bli 20 siders bok. hvor kan jeg få prøvd og selge boken når jeg blir ferdig med den?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


For å få en bok gitt ut må du kontakte et forlag. Alle forfattere har vært gjennom en lang prosess for å få gitt ut bøkene sine, der de har sendt inn manus til en rekke forlag før de har fått "napp" et sted. Søk på "forlag" på google, kvaiser o.l. så finner du kontaktinformasjon.

 

Men jeg tror nok det ikke holder med en 20-siders bok om deg selv, så jeg ville jobbet videre før jeg eventuelt sendte inn noe hvis jeg var deg. Fortsett å skrive, les bøker og få tilbakemelding på det du skriver. Da blir du stadig flinkere og tryggere på at det du har skrevet er bra. Send oss gjerne en novelle, så kan det hende vi legger den ut (se under).


Lykke til videre!

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Send oss novella di!

Kontakt redaksjonen ung.no

Liker du å skrive? Lyst til å dele en novelle og få respons fra Ung sine lesere? Vi tar gjerne imot novellene dine, og publiserer flere nye hver måned. Les et utvalg av de mange gode novellene vi mottar her på ung.no/noveller.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Noveller
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om noveller