Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få mamma til å si ja?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har sett på Wish på mange fine klær, og har sagt at jeg har lyst på en ting der ifra, men får ikke lov, og hun sier nei! og det syns jeg er urettferdig siden mange av vennene mine kjøper ting derifra. Har dere noen tips jeg kan si til mamma så hun sier ja. Det har skjedd mange ganger at jeg ikke får lov til å kjøpe ting. Og når vil jeg ha ting derifra, imot at jeg skal gi et gavekort med penger på, og hun sa kanskje men har ikke sagt noe i hele dag om å bestille noen klær derifra. Jeg skal kjøpe noen sommerklær som jeg faktis trenger,, og jeg får aldri shoppe

Besvart 28.06.2018 19:24
 

Svar
Hei jente (13)

Først og fremst burde du prate med moren din om hvorfor hun ikke vil la deg kjøpe ting fra wish. For å overbevise henne er det lurt å høre på hva hun har å si og motbevise det. Men kanskje har hun noen gode grunner?

Wish er ikke nødvendigvis en troverdig nettbutikk som selger kvalitetsplagg, kanskje er moren din redd for at du bruker penger dårlig? Eller kanskje mener hun at du har nok klær, da kan du be om å få vise henne at hun tar feil.

kanskje du kan foreslå et kompromiss? Du bestiller ett plagg og ser om du blir fornøyd, så får hun kanskje mer sansen for wish? Eller kanskje får du kjøpe klær et annet sted? 

Lykketil! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg?

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Ung.no gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Økonomien din
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om Økonomien din