Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg si opp avtalen med Høyskolen Kristiania?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg sa opp studieplassen min ved Høyskolen Kristiania Oslo 10 dager etter fristen til å gjøre det. Jeg har fått regning for semestergebyret på 34,500 kr som har forfall imorgen. Jeg får ikke studielån i og med at jeg ikke er registrert student på HK lenger. Jeg står helt fast, hva er mine alternativer? Dette er en ekstremt stressende situasjon. Og foreldrene mine har heller ikke mulighet til å ta opp lån for dette.

Besvart 01.10.2018 14:48
 

Svar
Hei

Så dumt å høre om situasjonen din. Dessverre er det slik at du må forholde deg til de reglene skolen setter for fristene. Hvis jeg var deg hadde jeg uansett tatt kontakt med skolen og hørt om det er mulig å få ordnet noe. Det kan jo være at de er litt greie. Om du er så uheldig at du må betale alt, kan det løse seg med at du lager en nedbetalingsavtale med dem. Da kan du foreslå at du betaler et fast beløp til de i måneden. 


Håper dette var til hjelp. Lykke til:) 

Vennlig hilsen,
Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og vi hjelper deg med å løse ditt forbrukerproblem gjennom råd, veileding og mekling hvis du og selgeren blir uenig. 

Du finner mer informasjon på forbrukerrådet.no

Følg oss på facebook/forbrukerradet og twitter/forbrukerradet 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Angrer du på noe du har kjøpt?

En tenåringsjente sitter foran en datamaskin og ser på kredittkortet hun holder foran seg. (www.colourbox.com)

Angrerett er at du har rett til å angre på kjøpet, innen 14 dager etter at du har mottatt den. Du kan ikke bruke varen før du sender den tilbake, men du kan åpne emballasjen og undersøke varen.

Les mer

Hva er forskjellen på Forbrukerrådet og Forbrukertilsynet?

Forbrukerrådet

Mens du kan klage på varer og tjenester til Forbrukerrådet, skal du henvende deg til Forbrukertilsynet når du skal klage på reklame og annen markedsføring som du mener er villedende eller feilaktig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Økonomien din
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om Økonomien din