Hopp til hovedinnholdet

Registrerte treningsabonnement på min søster - hva gjør jeg?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg er en 17-årig jente jeg bodde i Norge 2 år, og jeg gikk for å registrere meg selv uten farens tillatelse i et treningsstudio, og siden jeg var liten, fortalte damen at hun må signere en voksen, men etter at jeg gjorde det fordi jeg ikke ville at de i huset visste det, men jeg trodde at jeg var registrert bare 1 måned i treningsstudioet i stedet som fikk meg til å skrive en kontrakt på 12 måneder, men jeg visste ikke språket godt og signerte betalingen 3 måneder, men jeg skjønte ikke godt fordi da det vi flyttet til Tyskland, og jeg vet ikke hvordan jeg skal betale, og jeg skrev inn i min eldres søsters navn, jeg tar hjelp jeg vil gjerne betale, men jeg vet ikke hvordan jeg kontakter banken for å aktivere at du betaler automatisk per måned

Besvart 09.10.2018 14:54
 

Svar
Hei

Siden du er under 18 år, kunne du egentlig ikke inngå denne treningsavtalen uten godkjennelse fra foreldrene dine. Det vil si at avtalen er ugyldig. Når avtalen ikke er gyldig, betyr det at treningssenteret egentlig ikke kan be om penger fra deg. For å slippe å betale, er det viktig å si ifra til treningssenteret om det som har skjedd. 

Kanskje du kan si det som det er til foreldrene dine slik at dere sammen kan sende en mail til treningssenteret om det som har skjedd.

Vennlig hilsen
Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og vi hjelper deg med å løse ditt forbrukerproblem gjennom råd, veileding og mekling hvis du og selgeren blir uenig. 

Du finner mer informasjon på forbrukerrådet.no

Følg oss på facebook/forbrukerradet og twitter/forbrukerradet 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ubetalte regninger? Unngå inkasso!

Jente er sjokkert når hun ser på laptopen sin (colourbox.com)

Har regningen gått til inkasso? Hva betyr det, og hvorfor bør du unngå det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Økonomien din
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om Økonomien din