Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Finnes det en nettside jeg kan få alle regningene mine på?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg sliter med å finne ut av e fakturaer og alt av regninger man får på nett. Får statid vekk puringer, og blir bare mer og mer stressa. Jeg setter altid penger til side og har god økonomi. Jeg betaler altid regninger så fort jeg kan, men fårstår på foreldrenne mine at det finnes mange forskjelige sider på nett regningene blir sent til, og jeg vet ikke hva noen av disse er en gang. Skulle virkelig ønske alt kom i posten, men fårstår det sån at dette ikke går lenger. Finnes det ingen nett side man kan få alt samla på? Har masse stress med job privatliv også videre, og det tipper nsart over får meg da det kommer puring på puring da jeg alderi har fått noen vanelig regning. Håper virkelig dette er noe dere kan hjelpe med, er ikke supper akutt, men merker jeg sliter mer og mer med søvn osv og hadde vert utrolig deilig å få noe av det værste stresset av skuldrenne. Hoved spørsmålet her er om det finnes en enkel netside ikke mail jeg kan få absolutt alle regningene mine i? 

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer