Hopp til hovedinnholdet

Hvem har tatt over oppgavene til overformynderiet?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei Når jeg var liten ble faren min drept, jeg og bland annet halvsøsteren min, samme far, fikk voldsoffererstatning på ganske mye, bor nå i fosterhjem og barnevernet vet ikke noe om disse pengene, men min biologiske mor vet veldig godt at jeg har fått disse pengene, men siden det var så mye penger og jeg er under 18 så fikk ikke hun ha styringen over de, hun snakket om for ikke lengesiden av overformynderiet kanskje har disse pengene, men så leste jeg at overformynderiet ikke finnes lengere? Er det noen mulighet for å finne ut om hvor disse pengene er og evt hvor mye det er? For disse pengene skal jeg ha fått, som jeg skrev har også min søster fått disse for mange år siden siden hun da var over 18, men barnevernet vet ikke noe om dette og sier jeg ikke har eller at de ikke vet noe om dette. Hva skal jeg gjøre? Eller er det noe å gjøre? For å finne ut om hvor disse pengene er? Mamma sier ihverfall at jeg får disse pengene når jeg har fylt 18år og myndig

Besvart 06.04.2019 22:34
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss.

Det stemmer at overformynderiet ikke finnes lenger. Det er fylkesmannen som har overtatt denne oppgaven, etter at overformynderiet ble avviklet. 

Dette betyr at du kan ta kontakt med fylkesmannen der du bor for å finne ut hva som har skjedd med pengene du fikk fra voldsoffererstatningsordningen.

Jeg håper dette ga deg svaret på det du lurte på.

Lykke til!

Hilsen Juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Økonomien din
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om Økonomien din