Hopp til hovedinnholdet

Sendte to pakker samtidig og klarte å mikse adressene. Hva gjør jeg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg visste ikke hvordan emne jeg skulle velge eller om dette er et spørsmål jeg kan stille her. Jeg bruker å selge ting på tise, og da ofte sende i posten. Jeg sendte for noen dager siden to pakker samtidig, hvor jeg klarte å mixe adressene.. Helt tullete, jeg vet. Nå må jeg betale 600kr (150kr hver pakke hver vei) ekstra frakt for at de som fikk pakkene skal sende i retur og for at jeg skal kunne sende til riktig adresse igjen. Er dette noe posten kan dekke eller noe? Bare lurer, da jeg ikke tjener penger selv og egentlig ikke har penger til å betale det. Jeg taper penger fordi det jeg solgte bare kostet 100kr +frakt.

Besvart 14.05.2019 17:27
 

Svar
Hei!

Så kjedelig erfaring. Men her er det nok dessverre ikke noe du kan kreve fra Posten.

Hvis Posten hadde gjort en feil, for eksempel skadet pakkene under transport eller mistet de, kunne du ha krevd noe av Posten. Men man har selv ansvar for å skrive inn riktig adresse på den pakken skal til.

Synd at du tapte penger på å selge disse tingene, men da er man kanskje ekstra påpasselig neste gang man skal sende en pakke :)

Vennlig hilsen
Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og vi hjelper deg med å løse ditt forbrukerproblem gjennom råd, veileding og mekling hvis du og selgeren blir uenig. 

Du finner mer informasjon på forbrukerrådet.no

Følg oss på facebook/forbrukerradet og twitter/forbrukerradet 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Tjen penger på småjobber

Småjobber (colourbox.com)

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.
Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Økonomien din
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om Økonomien din