Hopp til hovedinnholdet
Nervøs jente (colourbox.com)
Følg ung.no på Snapchat
Følg ung.no på Snapchat

Plager etter fimoseoperasjon

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Jeg sliter med firmose, jeg har vert hos legen og doktor, hatt 2 ingrep. Det siste inngrepet jeg hadde var ikke så lenge siden. Og grunn til dette var pga det ble ikke gjort riktig første gang, nå er det gått circa 14 dager, og stingene har råtnet bort/forsvunnet før andre gang. Men ingenting er forandret. Dette er mitt 2 ingrep som sagt. Vistnok laget doktoren/fagman et snitt ved øvre del av penishode før å gjøre det litt større, igjen. og denne gang garanterte han meg at det sku funke. jeg har gjort alt de har bedd meg om etter operasjon. Men det er like ille som det alltid har vært. Jeg begynner å bli veldig frustert siden detter hindrer at jeg som ungdomm ikke kan ha sex. Jeg får heller ikke vasket å det er ikke serlig pent. jeg får trukket tilbake til et vist punkt hvor det begynner å gjør vondt. Omskjering er heller ikke aktuelt. Så mitt spørsmål er, hva faen skal jeg gjøre? begynner å bli ganske irritert siden dette er noe en lege/doktor skal kunne.

 

Svar
Hei gutt,
 
jeg forstår godt at du er frustrert. Det er ikke noe annet du kan gjøre enn å kontakte kirurgen som har utført inngrepet og forklare at du ikke er fornøyd. Det er mulig at dette kan gå seg til med litt tid, ellers er det mulig at total omskjæring er løsningen. Du kan ringe til avdelingen der du ble operert for å snakke med legen som opererte deg.
 
Lykke til!
Hilsen legen
 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Trang forhud

Boxershorts (colourbox.com)

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

Les mer

Alt du trenger å vite om forhuden

Gutt ser på pc på do (colourbox.com)

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Omskjæring
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om omskjæring