Hopp til hovedinnholdet
Nervøs jente (colourbox.com)
Følg ung.no på Snapchat
Følg ung.no på Snapchat

Belegg på penis

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt på 15 år som har et problem. I november 2015 ble jeg omskjært fordi penishullet ble for trangt. Etter det har det gått helt fint inntil nå.. Det ser ut som et slags belegg som legger seg oppå hullet så det gjør vondt å tisse, og det svir ganske mye.. det blir verre for hver dag. vil ikke dra til lege eller noe sånt, men finnes det en eller annen krem jeg kunne tatt på så jeg kunne blitt kvitt dette? Trenger hjelp ganske fort!

 

Svar
Hei gutt,
 
det kan være en soppinfeksjon, men det kan også være en bakteriell infeksjon, eller et belegg av talg. Da jeg ikke kan svare deg sikkert på dette må jeg oppfordre deg til å ta kontakt med fastlegen din, eller lege på helsestasjon for ungdom. De er alle vant til å undersøke gutter nedentil så dette skal du ikke bekymre deg for. Det er viktig at du får en mer sikker forklaring slik at du får en evnt riktig behandling.
 
Lykke til!
Hilsen legen
 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Omskjæring
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om omskjæring