Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at gutter gjør slik eller er det bare ekkelt?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg traff en gutt, vi flørtet og hadde det veldig gøy. Men en gang da vi var på bussen og jeg halv sov (lang busstur) så strøk han meg over hodet, og jeg syntes det var skikkelig søtt av ham! men så skjekket han om jeg var våken, og siden jeg halv sov, orket jeg ikke svare. Så tok han hånda mi fra låret hans og la den på ballene...syntes det var skikkelig ekkelt, så jeg åpnet øynene litt og han ble skikkelig redd for at jeg skulle merke det og flyttet den. Jeg våknet rett etterpå fordi jeg syntes det var drit ekkelt. Da han så at jeg var våken sa han at jeg klådde skikkelig i søvne. Det var jo faen meg han... Jeg har litt følelser for ham, men vi ble akkurat kjent og etter denne hendelsen ble jeg litt skremt. Er det normalt at gutter gjør slik, eller er han bare skikkelig ekkel?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er ikke normalt at gutter gjør sånt, og det er heller ikke greit. Han kan ikke utnytte deg på den måten når du sover, og jeg skjønner godt at han ble flau og prøvde å lyve det bort. 

Hvis du har lyst til å se om det kan bli noe mellom dere ville jeg i alle fall ha tatt meg god tid. Bli ordentlig kjent med han og vær sikker på at han ikke bare er ute etter sex før det eventuelt blir noe mer seriøst. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep