Hopp til hovedinnholdet
Følg ung.no på Snapchat
Gutt i dusjen (colourbox.com)
Gutt i dusjen (colourbox.com)

Han tok hendene sine ned i buksen min med makt og tvang meg til å suge ham mens han filmet

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg var ute sammen med en gutt jeg liker. Vi var ute og gikk før vi stoppet på en skole og satt på en benk der. Alt var greit, men så begynte han å ta på meg. Jeg sa stopp flere ganger i og med at vi var ute og jeg synes det var ubehagelig, men han tok hendene sine ned i buksen min med makt. Jeg hadde allerede sagt stopp uten at det var til noe hjelp så jeg ga opp. Etter litt så ble jeg ordentlig sur og sa han skulle slutte. Da gikk vi litt bortover og sto i en slags trapp med et gjerde rundt slik at man ikke så noe. Deretter spurte han om jeg kunne suge han, da jeg sa nei sa han at jeg hadde to alternativer; å suge han eller at han skulle bøye meg fram og ha sex med han. Etter mye mas fram og tilbake (jeg sa nei hele tiden) begynte han å dytte meg ned fysisk. Da sugde jeg han. Så så jeg opp og da filmet han, noe han ikke sa til meg at han gjorde. Jeg vet ikke om han sendte det til noen heller. Hva burde jeg gjøre? Har blitt utsatt for seksuelt overgrep før, og dette er veldig vondt.

Besvart 10.03.2017 14:18
 

Svar
Hei

Tusen takk for din henvendelse til oss. Det er trist for oss å lese om dine vonde og ubehagelige opplevelser med denne gutten som du liker.

Du forteller i mailen din at gutten tok på deg, at du sa stopp flere ganger, men at han etterhvert tok hendene sine ned i buksen din med makt. Videre forteller du at du til slutt ga opp og at han ga deg to alternativer å velge mellom. Til sist valgte du motvillig å suge ham, og oppdaget plutselig at han filmet hendelsen.

Først og fremst vil vi rose deg for å ha satt grenser for deg selv, og at du flere ganger forsøkte å si nei.

Du skriver jo også til oss at du tidligere har blitt utsatt for overgrep, og da vet vi av erfaring at grensesetting kan være svært vanskelig.

At denne gutten ignorerer dine grenser, utsetter deg for dette og i tillegg filmer det hele, er absolutt ikke din feil! Dette er alvorlig, og vi kaller det for et seksuelt overgrep!

Vi tenker at det er viktig at du får hjelp i etterkant av denne hendelsen, og vil anbefale deg å snakke med politiet om hva du ble utsatt for.

I tillegg kan det være lurt å snakke med en annen voksen, for eksempel fastlegen din, sosiallærer eller helsesøster ved skolen din. Disse vil kunne fortelle deg hva som er hensiktsmessig for deg å foreta deg videre.

Ønsker du å ringe for å snakke med noen, kan du ta kontakt med Alarmtelefonen for barn og unge på telefon 116 111, nettadressen er:www.116111.no og/eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på telefon 800 57 000, nettadressen er:www.incest80057000.no .

Vi legger avslutningsvis ved et par artikler som kan være nyttige for deg å lese.

 

Vi ønsker deg med dette masse lykke til, og håper du får den hjelpen du trenger!

Hilsen Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Hjelp forstørrelsesglass

Du som har vært utsatt for overgrep kan få hjelp. Vi har laget en oversikt over steder du kan få hjelp og skrevet om hvorfor du bør søke hjelp.

Les mer

Festrelatert voldtekt

Jente danser på fest (#ikkegreit / ung.no)

Har du opplevd at noen har hatt sex med deg selv om du var for full til å si nei? Har du blitt presset til sex, uten at du egentlig ville det? Om dette skjer bør du oppsøke hjelp.

Les mer HER.

Les mer

Voldtekt og seksuelle overgrep

Seksuelle overgrep inkluderer: Uønsket berøring, påtvunget seksuell aktivitet, smertefull seksuell aktivitet, voldtekt, sadistiske seksuelle handlinger, påtvunget seksuell aktivitet med andre, påtvunget seksuell aktivitet mens andre ser på. Et overgrep vil si at et menneske krenker et annet menneskes rettigheter. Overgrep kan hende alle uansett alder og kjønn.

Ring alarmtelefonen for barn og unge, tel: 116111 NÅ om du vil snakke med noen.


Les mer

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Trist jente sitter på senga (colourbox.com)

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep