Hopp til hovedinnholdet

han tok et nakenbilde av meg. jeg vil anmelde han

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg vil bare Spørr et spørsmål som jeg har holdt inne ganske lenge.. så jeg er 15(16 snart) og møtte en gutt som er 18.. han presset meg sykt til å ta av me klærne uansett om e sa tydelig nei, tilslutt etter 10 min så gjor e d .. han presset meg til å ha sex med han og suge han men e sa nei, og da ble han sykt sur.. e angra på at e kom Til han så e dro .. da kalte han me bitch og stygge ting fordi e ikke ville ha sex med han, så e blokkerte han. For noen dager siden fikk e vite av to venninner at han hadde vist et nakenbilde han hadde tatt av me og sagt vi hadde hatt sex (som vi ikke hadde!!) e vil anmelde han men e e redd for at han skal si d rundt til andre... og må e ha noe form for bevis? Og må foreldrene mine vite om d? E vil ikke d skal spre seg.. takk for svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er leit å høre at du har blitt utsatt for slikt press! Du er under den seksuelle lavalder, og han kan straffes for å ha sex med deg.

Når det gjelder bildet han har av deg, så kan du lese artiklene nedenfor. Jeg synes du skal anmelde han til politiet. Det er ulovlig å ha nakenbilde av deg.

Foreldrene dine må nok være med på å anmelde forholdet, men jeg tror det kan være bra om foreldrene dine får vite om hva denne gutten har utsatt deg for. Det er ikke bra om du bærer på det helt alene.

Jeg synes ikke at du skal bry deg om hva han sier til andre. Du vet sannheten, og du er ikke den eneste som har vist deg naken/sendt nakenbilde av deg selv. Det er han som har gjort noe ulovlig og som har oppført seg utilgivelig!

Hilsen juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

!"Ikke del videre" - "#ikkegreit

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep