Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om jeg ble voldtatt da jeg var 6-7 år.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg lurer på om jeg er blitt voldtatt. Når jeg var ca. 6-7 år dro jeg til søskenbarnet mitt. Han er ca. 4 år eldre enn meg. Jeg var ofte på besøk hos dem, men det skjedde noe som jeg aldri trodde kom til å skje, og siden har jeg ikke vært hos dem. Foreldrene mine og foreldrene hans vet ikke om det. Det er ingen som vet. Han tok meg med opp på rommet sitt for å vise meg noe, men når jeg kom inn la han meg ned på senga hans. Han begynte å kle av seg og kledde av meg buksa. Han begynte å......Jeg begynte å gråte, men han slapp meg ikke. Det endte opp med at jeg sparket han, tok på meg buksa og syklet hjem. Jeg gikk rett inn på badet å dusjet.Når jeg var 10 år, besøkte jeg noen av de andre søskenbarna mine som vanligvis bor i Sverige, og 'han' var og der. Vi lekte gjemsel. Vi skulle gjemme oss. Han fulgte etter meg når jeg skulle gjemme meg. Han gjemte seg på samme plass og begynte å klå. I bussen satte han seg ved siden av meg, og klådde på meg. Slutter å ta bussen.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei Jente 13 år.

Tusen takk for din henvendelse til oss.

 Du skriver og forteller til oss om hva du opplevde når du var 6-7 år gammel. At du ble tvunget av ditt søskenbarn til å bli med på rommet hans der du ble kledd av og opplevde ufrivillige tilnærmelser. Du sier ikke med ord om akkurat hva han gjorde, men hvis han hadde samleie med deg er dette en voldtekt.

Det at han klår på deg er ikke lov,  og tenker at du burde fortelle det til noen voksne som du stoler på. Det kan være foreldrene dine eller en annen voksen,  helsesøster eller  læreren din.

Hvis du trenger å snakke med noen kan du også ringe Alarmtelefonen for barn og unge på telefon 116 111, nettadressen er www.116111.no og / eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på telefon : 800 57000, nettadressen er www.incest80057000.no

 

Med vennlig hilsen

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Jente med ryggen til (www.colourbox.com)

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg. Her er en oversikt over noen av dem.

Les mer

Var det en voldtekt?

På fest #ikkegreit / ung.no

Jeg husker ikke noe av det som skjedde, men jeg er redd for at jeg har blitt utsatt for en voldtekt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep