Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

En mann tvang meg til å ha sex med han da jeg var 13. 

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Gutt. Da jeg var 13 år no 3 år siden da jeg var på tur etter skoletid at jeg møtte en voksen fyr som ville gå med meg. Vi gikk til vi kom til et telt/presenighus vi satt oss inne og da begynte han og ta på meg og holdt meg i armen mens han kledde av seg så sa han til meg at jeg måtte kle av meg det ville jeg ikke så da ble han sur og tvang meg. Så reiv han meg i håret og fikk meg til å suge han etter det måtte jeg ned på bakken og han stakk penisen hannes i rumpa min ut og inn skikkelig hardt føltes ut som en evighet og det gjorde veldig ondt litt godt jeg ble veldig sår og det blei litt blod en stund. Så slo han meg i ballene før han sugde meg og drog hardt til så jeg fikk stort sår på penisen. Følte meg så sår og ødelagt at da han slapp meg ut etter det som føltes som en evighet. Bestemte jeg meg for å dra hjem og ikke si noe. Jeg satt på rommet mitt hadde ondt no e det gått 3 år uten nesten ingen skole, masse angst og ingen venner klare ikke komme meg ut jeg vil ikke leve mer.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for din henvendelse til oss.

Vi syntes det er trist å lese hva du har opplevd. Ingen skal måtte bli utsatt for noe slikt som du beskriver. Vi syns det er bra at du sa nei til noe du ikke ville. Du var under den seksuelle lavalder og det han gjorde mot deg er ikke lov. Du forteller at du har det vanskelig og ikke vil leve mer. Vi vil anbefale deg å prate med noen trygge voksne, om det du har blitt utsatt for og hvordan du har det nå. Dette kan for eksempel være: foreldre, helsesøster , kontakt lærere din eller legen din.

Hvis det er vanskelig for deg å prate med noen av disse, kan du også ringe Alarmtelefonen for barn og unge, på telefon 116111 eller besøke hjemmesiden: www.116111.no

Eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte, på telefon 80057000 eller besøke hjemmesiden: www.incest80057000.no

Hilsen Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Jente med ryggen til (www.colourbox.com)

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg. Her er en oversikt over noen av dem.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett. Her kan du lese litt om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen.

Les mer

Voldtekt - vanlige reaksjoner

Jente bak en glassrute (colourbox.com)

Dette er først og fremst skrevet for deg som har opplevd å bli voldtatt. Her kan du lese om vanlige reaksjoner på en slik hendelse. Du får også gode råd om hva som kan være til hjelp på kort og lang sikt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep