Ekskjæresten min slo meg og hadde sex med meg mot min vilje.  Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Ekskjæresten min slo meg og hadde sex med meg mot min vilje. 

account_circle

SPØRSMÅL

For ca 5 uker siden så slo eksen opp, vi var forlovet og hadde vært sammen i nesten 2 år(ikke at det utgjør noen forskjell). Etter han dumpet meg hadde vi mye "rebound" sex. Dette var i russetiden så vi begge var ganske full. En dag ble jeg med han hjem, når vi gikk av bussen så begynte vi å kline og endte opp med å ligge i gresset bak holdeplassen å tørrpule. En politibil kjørte forbi og stoppet og spurte om det var frivillig fra min side, jeg sa ja fordi det var det der og da. Etter politiet kjørte igjen så bestemte vi oss for å gå til han, etter litt slo han men med full kraft (knyttneve+ansiktet mitt). Jeg begynte å grine men ble med han uansett fordi jeg kom meg ikke hjem. I løpet av kvelden så hadde vi sex, hvor jeg etterhvert sa stopp men han fortsatte. Dette er 3 uker siden nå og jeg har ikke fortalt det til noen og har fortsatt vondt i kinnbenet. Kan jeg anmelde nå, og i såfall kan jeg bare det om de finner noe på rønken?

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer