Hopp til hovedinnholdet

Har veldig lyst til å ha sex med en i klassen min og kusinen/søskenbarnet mitt.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg er en gutt på 13 år og har veldig lyst til å ha sex med en i klassen min og kusinen/søskenbarnet mitt. Det skjer ofte at penisen min blir stiv når jeg er med kusinen min eller hun i klassen min. Pluss jeg har prøvd å ta på puppene/brystene til kusinen min når hun sover. Burde jeg gjøre det eller ikke? Og er det lurt å leke med penisen min sånn at jeg får utbrudd, hvis det er det, det heter? Tusen takk vis jeg får gode tips (:

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 13 år.
Takk for at du skrev til ung.no
 
Det er vanlig at penisen blir stiv og at man har lyst til å ha sex, når man er med de man tenner seksuelt på. Man får da lyst til å ha sex. Men er du sikker på at du klar til å utforske sex med en annen person?
Det er noen ting man burde være klar over når det gjelder det å utforske seksualitet med en annen person.
Man må være på omtrent samme alder og modningsnivå.
Man må kjenne - og være trygg på kroppen sin. Å leke med penisen til man får utbrudd er en måte å utforske og nyte sin egen kropp på. Det er vanlig at både gutter og jenter gjør det. Det er sunt.
Kroppen burde være utviklet.
Hvis man skal utforske seksualitet sammen med en annen må man vite og forstå konsekvensene/hva som kan skje, hvis man gjør det. Dette innebærer blant annet dette med å ha sikker prevensjon og beskytte seg mot seksuelt overførbare infeksjoner/sykdommer.
Det er viktig å tenke gjennom hva man vil og ikke vil gjøre. Man burde vite om sine egne grenser og føle seg trygg. Det er viktig å ikke la seg presse til noe man ikke vil. Man kan si nei når man ikke vil. Det er en selv som bestemmer over egen kropp.
Det er veldig viktig at den man skal utforske seksualitet sammen med har lyst og er klar for det. Det skal være positivt for begge. Hvis en eller begge ikke er klare for det, eller føler seg presset, kan det være en vond opplevelse.
I de fleste forhold starter man som regel med å holde hender, klemme og kysse. Etter hvert tar og føler man på hverandres kropper, først utenpå klærne, deretter innenfor. Når man kjenner seg klar for det kan man ta på hverandres kjønn. Før man kommer så langt kan det ha gått lang tid. Det er viktig å være tålmodig. 
Det er så bra at du spør om dette med å prøve og ta på puppene til en som sover. Det er svært viktig at du forstår at du ikke kan prøve å ta på puppene eller kroppen til noen som sover. Det er seksuell trakassering og er forbudt etter norsk lov. Når man sover er man forsvarsløs. Å ta på kroppen når personen ikke vet det, og svært sannsynlig, mot deres vilje, er forbudt. Personen får ikke mulighet til å velge, si nei eller eventuelt ja. Hvis man tar på puppene eller kroppen til noen som sover, tar man seg til rette med en annens kropp. Tenk hvis det var du som sov og noen prøvde å ta på din kropp som du ikke ville? Hvordan ville du ha følt det? Du må ikke prøve å gjøre det det flere ganger! Du kan lese om seksuell trakassering i den vedlagte artikkelen. Da vil du lære mer og forstå mer av dette.
Hvis man blir seksuelt tent, hjelper det å leke med penisen sånn at man får utbrudd. Det å leke med penisen kalles å onanere. De gode følelsene man får, kalles for orgasme. Når gutten får orgasme får han etterhvert sædavgang. Se de to første vedlagte artiklene. 
Kanskje har du behov for å snakke om det at du har prøvd å ta på puppene til kusinen din? Du kan snakke med helsesøster på skolen eller på helsestasjon for ungdom om dette og det andre du har spurt om. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Seksuell trakassering

Jente sier stopp med hånda (colourbox.com)

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex