Hopp til hovedinnholdet
Følg ung.no på Snapchat
Trist jente (colourbox.com) #ikkegreit #ikkehemmelig
Trist jente (colourbox.com) #ikkegreit #ikkehemmelig

tvang han meg til å suge han. Heg ropte nei jeg vil ikke flere ganger

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. For to dager siden var jeg sammen med noen venninner, vi begynte å drikke sprit. Vi drakk veldig mye og jeg ble sørpe full. Så møtte vi på tre gutter på trinnet mitt. Han ene tok meg inn i skogen og begynte å kline med meg også tvang han meg til å suge han. Heg ropte nei jeg vil ikke flere ganger men han la meg ned på bakken og puttet pikken sin i munnen min. Etterhvert endte jeg igjen opp alene med han og en av de andre guttene og de tvang meg til å suge dem begge to. Tilslutt kom han siste og tvang meg til å suge han. Jet kan huske at jeg sa nei flere ganger, guttene var IKKE fulle. Mange sier st jeg burde anmelde dette, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Foreldrene mine kan ikke få vite om at jeg var full, de kommer til å si at det var min feil at dette skjedde fordi det var jeg som ble full. Og de kan ikne vite at jeg var full fordi jeg lovet dem at jeg aldri skulle gjøre noe sånt igjen. Så jeg lurer på er det en måte jeg kan anmelde de uten at foreldrene mkne får vite om d?

Besvart 12.10.2017 16:04
 

Svar
Hei

Tusen takk for din henvendelse til oss.

Du beskriver i mailen din til oss at du for noen dager siden ble tvunget til å utføre oralsex på tre gutter.

Dette er veldig alvorlig, og trist for oss å lese at du har blitt utsatt for!

Du skal ha veldig ros for å ha forsøkt å stoppe situasjonen ved å si nei flere ganger.

Å bli tvunget til seksuelle handlinger er ulovlig, og det kalles for overgrep eller voldtekt.

Dette er absolutt noe du kan anmelde, men vi vil anbefale deg å snakke med en trygg, voksen person om hva du ble utsatt for, slik at du kan få hjelp. En slik hjelpeperson kan for eksempel være fastlege, en lærer eller helsesøster ved skolen din.

Dette er flinke personer som vil vite hva du/dere skal foreta dere i denne situasjonen.

Du bør ha med foreldre eller andre foresatte når du anmelder.

Dersom du ønsker å ringe noen for å prate, så kan du ta kontakt med Alarmtelefonen for barn og unge på telefon: 116 111, nettadressen er: www.116111.no og/eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på telefon: 800 57 000, nettadressen er: www.incest80057000.no.

Du kan være anonym når du ringer.

Hilsen Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Voldtekt og seksuelle overgrep

Mann truer ei jente (colourbox.com)

Seksuelle overgrep kan være uønsket berøring, påtvunget seksuell aktivitet, smertefull seksuell aktivitet, voldtekt, sadistiske seksuelle handlinger, påtvunget seksuell aktivitet med andre, påtvunget seksuell aktivitet mens andre ser på. Et overgrep vil si at et menneske krenker et annet menneskes rettigheter. Overgrep kan hende alle uansett alder og kjønn.

Les mer

Voldtekt på fest

Soverom (colourbox.com)

Ungdomsvoldtekt kjennetegnes ved at det skjer mellom jevnaldrende ungdommer som kjenner hverandre fra før, ofte på fest. Det har nesten alltid vært alkohol med i bildet, og det skjer med både gutter og jenter.

Husk at det ALLTID er feil når noen tvinger seg til seksuell kontakt og du ikke vil.

Les mer

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Hjelp forstørrelsesglass

Du som har vært utsatt for overgrep kan få hjelp. Vi har laget en oversikt over steder du kan få hjelp og skrevet om hvorfor du bør søke hjelp.

Les mer

Drikkepress

En gjeng som drikker øl (colourbox.com)

Enten du har valgt å vente med å drikke alkohol eller du har valgt å være helt avholds, så har du kanskje opplevd at du må forsvare valget ditt? Få gode tips til hvordan du kan takle drikkepress her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep