Hopp til hovedinnholdet
Nervøs jente (colourbox.com)
Følg ung.no på Snapchat
Følg ung.no på Snapchat

han skulle ha meg til å ta på penisen hans, jeg sa nei men han tok tak i hånda mi

Jente 17 år
 

Spørsmål

Noen uker siden drakk jeg. Hadde akkurat blitt kjent med en 29 år gammel mann på tinder. Han var snill å tilbydde meg plass å sove, var skeptisk men han hadde en venn på besøk. Når jeg kom ga han meg whisky. Senere spurte jeg om å dusje, han sa ja og hev seg med uten å spørre. Jeg følte meg ukomfortabel. Jeg sa jeg ville legge meg å sove, så vi gikk i senga. Så skulle han ha meg til å ta på penisen hans, jeg sa nei men han tok tak i hånda mi og sa jeg måtte runke han. Han sa ekle ting som "du er så deilig, elsker deg" han prøvde d om og om igjen. Så fingret han meg og prøvde å trenge seg mella lårene mine som jeg knep sammen for å komme seg inni meg og ha sex. Jeg sa klart nei og slo han, han ga seg ikke. Jeg gikk på Do og kledde på meg truse. Når jeg gikk tilbake prøvd han å ta dn av og han sa han skulle slikke meg, jeg sa nei og han sa "jo" han prøvde seg til han sovnet. Så stakk jeg av uten at han våknet Er det voldtekt? - jente 17

Besvart 12.10.2017 16:20
 

Svar
Hei

Det denne mannen har gjort mot deg er et overgrep, når du ikke gir samtykke til berøring eller andre ting , så er dette et seksuelt overgrep. Vi tenker det kan være viktig for deg å snakke med noen voksne om det du har opplevd, det kan være foreldre, helsesøster , lege eller en annen voksen som du stoler på.

 Hvis du ønsker å snakke med noen om dette kan du ringe Alarmtelefonen for Barn og unge på telefon 116 111, eller nettadresse www.116111.no, eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på telefon 800 57 000, eller nettadresse www.incest80057000.no .

 

Disse er døgnåpne telefoner og du kan være anonym hvis du ønsker det.

Hilsen Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Voldtekt og seksuelle overgrep

Mann truer ei jente (colourbox.com)

Seksuelle overgrep kan være uønsket berøring, påtvunget seksuell aktivitet, smertefull seksuell aktivitet, voldtekt, sadistiske seksuelle handlinger, påtvunget seksuell aktivitet med andre, påtvunget seksuell aktivitet mens andre ser på. Et overgrep vil si at et menneske krenker et annet menneskes rettigheter. Overgrep kan hende alle uansett alder og kjønn.

Les mer

Har du opplevd seksuelle overgrep?

Gutt holder telefon (www.colourbox.com)

Har du opplevd uønsket berøring eller seksuelle overgrep? Føler du deg alene om det du har opplevd? Både gutter og jenter kan utsettes for overgrep.

Ringer du Alarmtelefonen på 116 111 eller hjelpetelefonen på 800 57000 får du snakke med noen som forstår og kan hjelpe deg.

Les mer

Hva kan du snakke med hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte om

hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte

Hjelpetelefonen er for seksuelt misbrukte gutter og jenter, eller de som kjenner noen som har opplevd seksuelt overgrep. Ring 800 57 000. Du trenger ikke å si så mye, men de er der for deg som vil prate, og få hjelp og råd.

Les mer

Var det seksuelt overgrep, eller?

Usikker på om det var seksuelt overgrep? (colourbox.com)

Det er lov å ombestemme seg, også når du starter en seksuell aktivitet. Lær deg å tyde partnerens signaler, og pass på at du er tydelig selv. Lær her hva samtykke til sex egentlig er.

Les mer

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Trist jente sitter på senga (colourbox.com)

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

Les mer

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Jente holder seg for ansiktet (www.colourbox.com)

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg. Her er en oversikt over noen av dem.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep