Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 14 år, og flere gutter i klassen min spør om å ha sex eller at jeg skal suge dem.. de tar mye på rompa mi, og flere har tatt på puppene mine. liker det ikke men de hører ikke... på en anen side har jeg litt lyst til å miste jomfrudommen

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 14 år, og flere gutter i klassen min spør om å ha sex eller at jeg skal suge dem.. de tar mye på rompa mi, og flere har tatt på puppene mine. liker det ikke men de hører ikke... på en anen side har jeg litt lyst til å miste jomfrudommen, fordi alle andre har det. hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente!

Det er fint at du skriver til oss i ung.no!

Det er leit å lese at guttene i klassen din ikke respekterer  deg og hører på deg når du sier de skal la være å ta på deg. Er du tydelig nok i tilbakemeldingen din slik at de forstår at du virkelig misliker at de tar på puppene og rompa di? Om du er utydelig i meldingen din, kan det være at de ikke oppfatter at du ikke liker at de "klår på deg" så da må du heve stemmen og gi tydelig tilbakemelding på at dette liker du ikke og be dem slutte. Det er din kropp og det er du selv som må sette grenser for hva du vil være med på å ikke og når noen kommer innenfor din egen intimsone, må du si fra tydelig slik at du slipper å bli utsatt for krenkende handlinger du ikke liker.

Det er normalt at gutter i denne alderen ( jenter også) er nysgjerrige på det som har med sex å gjøre og gutter snakker mye sammen om hvordan det er å bli sugd, bli runket og ha samleie og de vil gjerne prøve ut hvordan dette er. Men det er veldig lurt å kjenne på egne grenser slik at du ikke risikerer å bli misbrukt. Jeg tror kanskje at  mange gutter bare er interessert i å bli sugd/runket/ha samleie uten at det betyr at de kan tenke seg å bli kjærester og ha et mer fast forhold.

Du er sikkert en søt og fin jente som mange gutter drømmer om å ha sex med, men husk det er du selv som bestemmer over hva du skal være med på når det gjelder sex og det blir ikke riktig at du skal miste jomfrudommen fordi de andre jentene i klassen sier de har det. Og kanskje stemmer ikke dette i det hele tatt og at mange sier de har hatt sex uten at det er tilfelle.

Kjenn på hvor dine egne grenser går og bestem selv ut fra det og ikke gjør som "alle andre!". Nå går det også en kampanje i media (Me too) om seksuell trakassering og overgrep og det kan være nyttig å lese litt om den.

Jeg legger også ved noen artikler det kan være nyttig for deg å lese.  

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell trakassering

Jente sier stopp med hånda (colourbox.com)

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex