Hopp til hovedinnholdet

Synes det er rart å kysse kjæresten etter en gutt klådde på meg.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg var på en fest for ikke så lenge siden. Da kom en klassekamerat som har klådd på meg uten min vilje flere ganger og prøvde å kysse meg og lot meg ikke gå og tok tak i hånda mi osv. Når kjæresten min kom for å hente meg fløy han gutten på kjæresten min fordi kjæresten min spurte hva som foregikk. Nå føler jeg meg utrygg og syns både det og kysse og kose blir merkelig og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for at alt skal bli som før? Han fyren som gjorde alt dette har ikke bedt om unnskyldning annet enn på snapchat.

Besvart 14.07.2018 11:23
 

Svar

Hei jente 15!

Takk for din henvendelse til oss.

Det er leit å lese om det du opplevde og hvordan dette har gjort at du blant annet føler deg utrygg og synes det har blitt vanskelig med fysisk kontakt med kjæresten din.

Det er vanskelig å si akkurat hva som skal til for at det skal bli som før. Vi synes at det å fortelle om det til noen man stoler på kan vært lurt. Det å få forståelse og kanskje noen råd vil kanskje kjennes godt. Det kan også være lurt at du snakker med kjæresten din om hvordan du nå har det. Forsøk å forklare hva som har blitt vanskelig for deg, og hva du kanskje tror kan hjelpe deg. Noen ganger kan det kjennes tryggere bare fordi noen vet.

Vi vil oppmuntre deg til å snakke om hvordan du har det med en voksen som du stoler på

Du kan også snakke med helsesøster eller en lærer når skolen begynner til høsten.

Du kan også ringe to døgnåpne telefoner . Alarmtelefonen for barn og unge på telefon 111 116. Eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på telefon 800 57 000.

Disse vil prate med deg og kunne gi deg noen råd.

Ønsker deg masse lykke til!

Med vennlig hilsen

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sidetmedord.no - skriv om hvordan du har det

(Foto: H. Naibaho, Unsplash.com)

Mange synes det er lettere å skrive enn å snakke om det som er vanskelig. Skriv til Sidetmedord.no og få svar fra voksne veiledere eller andre unge.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Overgrep fra noen du kjenner

To jenter snakker sammen (kripos.no)

Har noen du kjenner utsatt deg for voldtekt, seksuelle overgrep eller gjort noe med kroppen din som du ikke vil og som ikke er lov?

Da er det viktig at du sier ifra så du kan få hjelp.

Les mer

Seksuell trakassering

Jente sier stopp med hånda (colourbox.com)

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep