Hopp til hovedinnholdet

Opplevd at to gutter har gjort ting med kroppen min

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg har mye hår på tissen. Når jeg går i bikini stikker håret litt ut av bikinitrusa. Jeg var på stranda med noen venner men de skulle ut å bade mens jeg lå å solte meg. Så kom det to gutter jeg ikke kjente å dro meg med seg. De holdt meg fast på en stein å jeg skrek så tok de av bikinitrusa mi å tok et bilde av tissen å de truet med å vise det hvis jeg skrek. Jeg lå stille mens de kledde av meg. De koste med puppene mine men så sa de noe som såret meg:"Du har stygge hengepupper." Jeg sa at jeg ble såret men de bare lo å begynnte å ta meg på rompa. Så tok de å stakk fingrene i rompa mi å det var vondt. Jeg sa slutt men de fortsatte. Så gikk de videre til tissen. De dro meg i håret på tissen så det gjorde vondt. De tok bilder av meg naken å truet med å vise de. Så sa de flere stygge ting som at kjønnslepenne mine henger å at jeg har tjukk rompe. De tok et bein hver så dro de det til side å så inni tissen min. De sa til slutt at jeg kunne få gå men så tok de klærne mine å jeg sto naken

Besvart 11.11.2018 14:11
 

Svar
Hei jente 13 år.
Takk for at du skriver til oss. Det du skriver og forteller til oss er veldig alvorlig. Det er straffbart å ta nakenbilder av noen eller ta på noen på en slik seksuell måte som du beskriver. Trusler er også forbudt. Det er trist å høre at du har opplevd et så grovt overtramp av dine grenser, dette kaller vi seksuelle overgrep. Det vi anbefaler er at du snakker med en voksen så fort som mulig, så du kan få hjelp og noen å prate med om det som har skjedd. En voksen du kan snakke med kan være en forelder, lærer, helsesøster eller en lege.
 
Om du trenger noen å prate med om det som har skjedd deg, kan du ringe til Landsdekkende, døgnåpne hjelpetelefonen for incest og seksuelt misbrukte, tlf nr.: 800 57 000. Her er deres nettside: www.incest80057000.no
Om du vil være anonym, trenger du ikke si navnet ditt om du ringer dit.

Andre som kan hjelpe er Alarmtelefonen for barn og unge Tlf 116 111. Du kan også være anonym om du velger å ringe dit.
 Med vennlig hilsen

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Jente med ryggen til (www.colourbox.com)

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg. Her er en oversikt over noen av dem.

Les mer

Hva er seksuelle overgrep?

Guttehånd holder jentehånd nede

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Med seksuelle overgrep menes alle former for seksuelle krenkelser.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep