Hopp til hovedinnholdet

Råd.

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Jeg har en ex som ikke er helt god i hue, hun brøt seg inn i huset forrige lørdag, kom seg inn i huset og kom seg inn på soverommet mitt, la seg i dyna og tok Snapchat hvor hun kyssa meg og sendte dette til min nåværende kjæreste. Jeg hadde drukket så jeg har ikke merket i det hele tatt at hun har vært der. Jeg har helt blackout fra den kvelden. Ettersom hun er så gal så er jeg redd for at hun kanskje har gjort ting mot meg. Jeg er redd for at hun kanskje har voldtatt meg. Kan en gutt merke å ha blitt voldtatt? Og hvordan går det an å finne ut om jeg er blitt det eller ikke? Og går det an at når jeg hadde alkohol i kroppen at jeg får ereksjon samtidig at jeg sover? Og at det da kan komme sæd? Jeg er redd og vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg er redd for at hun skal komme og si jeg er gravid med ditt barn.

Besvart 07.02.2019 21:09
 

Svar
Hei gutt 20 år.
Tusen takk for din henvendelse til oss. Du forteller hva din ex kjæreste har gjort mot deg. Det er selvfølgelig ikke lov å bryte seg inn hos andre. Hvis du er redd henne og hva hun kan finne på, er det mulig å få hjelp av politiet. Hos de kan du også anmelde dette. Ta vare på alle sms og bilder for det kan brukes som bevis.  Du kan også ringe fastlegen eller legevakta der du bor å få nummeret til voldtektsmottaket. De kan snakke med deg og ta prøver, hvis du ønsker å anmelde det du har opplevd. 
Trenger du noen å snakke med kan du ringe  Landsdekkende telefon for Incest og seksuelt misbrukte på telefon 800 57 000, eller nettadresse www.incest80057000.no
 
Ønsker deg masse lykke til !Med vennlig hilsen

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gutt og utsatt for overgrep

Gutt fortviler (colourbox.com)

Også gutter opplever seksuelle overgrep. For å få hjelp til å takle de vonde opplevelsene, er det viktig å prate om det vanskelige og tabubelagte.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep