Hopp til hovedinnholdet

En gutt på skolen prøver å røre kroppen min og jeg syns det er ekkelt.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei jeg er ei jente 17 år ( Gutten er 24år) På skolen i gym timen så har vi dans,fotball og vi skal velge mellom de to eg valgte fotball siden eg hate å danse.eg er ganske ny på skolen så har vart på gym timen to ganger å begge de timen så er det en gutt fra (Afghanistan)so komme alltid å røre kroppen min feks engang så spilte vi kamp da kom han holdte meg veldig hard å klemte meg rundt magen og eg kjente på (tissen)hans back i ryggen/rompe det er ganske Ubehagelig og dritt ekelt!!!å han tilbudt meg om eg vil drikker hus han å han kan skaffe gratis drikke til meg eg prøve alltid å unngå han men han ser heile veien på meg å fylle etter meg å eg er ganske redd at han gjør noe mot meg eg har snakt med han at det er ikke greit det han gjør men det hjelpe ikke å eg vet ikke ka eg ska gjør håper at eg kan få hjelp av dere❤️

Besvart 14.05.2019 20:04
 

Svar
Hei

Jeg forstår godt at dette oppleves ubehagelig og ekkelt, og det er fint at du har prøvd å si ifra til han om at det ikke er greit.

Det du opplever er seksuell trakassering. Det finnes ulike former for seksuell trakassering og det du opplever er en fysisk form hvor det er ufrivillig seksuell kontakt, en form for beføling.

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Selvom du har sagt klart ifra opplever du at han tråkker over dine grenser, og det gjør at du føler deg redd.

Jeg oppfordrer deg til å si ifra på skolen om det du opplever. Du skal ha det trygt og godt på skolen, og læreren kan hjelpe deg hvis du sier ifra. Du kan også snakke med helsesykepleier

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesykepleier

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Seksuell trakassering

Jente sier stopp med hånda (colourbox.com)

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep