Hopp til hovedinnholdet

Overgrep.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en gutt på 15 år, når jeg gikk i 3 klasse overnattet jeg hos en kompis (vi var like gamle). Plutselig spurte han meg om han kunne stappe tissen sin i rompa mi! Jeg sa nei kansje 30 ganger! Men han tok av meg klærne å stappet den inn. Men jeg trakk kjapt opp buksa. Etter dette har jeg hatt det svært vanskelig

Besvart 10.06.2019 21:15
 

Svar
Hei gutt 15 år.
 
Tusen takk for din henvendelse til oss.
Så trist å lese at du har hatt en slik opplevelse! Selv om dere var jevngamle og veldig unge da dette skjedde, så er det likefullt et overgrep.
Ingen skal behøve å oppleve noe som er så vondt, og vi forstår godt at du har hatt det vanskelig i ettertid.
For å slippe å ha det vondt i fremtiden, så vil vi anbefale deg å snakke med en trygg, voksen person om det du ble utsatt for. En slik voksen kan for eksempel være: foreldre, en lærer, lege eller helsesøster ved skolen din eller i kommunen der du bor. Ved å fortelle dette til noen, vil du kunne få gode råd og tips om hva du kan foreta deg for å få det bedre.
Dersom du kunne tenke deg å ringe noen for å prate litt, så kan du ta kontakt med Alarmtelefonen for barn og unge på telefon: 116 111, nettadresse:www.116111.no og/eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på telefon: 800 57 000, nettadresse:www.incest80057000.no. 
Håper med dette at du kan få god hjelp, vi ønsker deg masse lykke til!

 

Med vennlig hilsen

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gutt og utsatt for overgrep

Gutt fortviler (colourbox.com)

Også gutter opplever seksuelle overgrep. For å få hjelp til å takle de vonde opplevelsene, er det viktig å prate om det vanskelige og tabubelagte.

Les mer

Seksuell trakassering

Jente sier stopp med hånda (colourbox.com)

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep