Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg ble anmeldt for voldtekt. Bør jeg angi meg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en gutt som nylig har datet en jente over 1 måneds tid. I Starten av da vi datet fortalte hun meg at hun tidligere har blitt voldtatt noe jeg støttet henne i og avskydde på det sterkeste. Siste dagen vi datet hadde vi sex om morningen og det var god stemning tross i at vi snakket om at vi fremover kun kom til å være venner grunnet at hun følte noe manglet. På ettermiddagen lå vi på sofaen å slappet av. Da ble jeg giret på henne og tok initiativet til sex. Hun responderte gjentakende ganger med å si at hun ik Ville og tok vekk hånden min 3-4 ganger når jeg strøk på henne. Det var først når hun hevet stemmen høyt at beskjeden gikk inn på meg og da sluttet jeg med det samme, desverre hadde jeg allerede tatt henne nedentil i 3 sekunder. Jeg sa tydelig unnskyld med en gang, fortalte henne at jeg innså at jeg gikk for langt og at jeg var svært lei meg. Idag ringte hun å info om at hun har anmeldt dette til politiet (saken går ik videre) hun mener jeg bør angi meg? Har dere råd?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer