Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kjæresten min har sex med meg uten at jeg vil, er det voldtekt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år. Jeg hadde et skikkelig bra forhold til kjæresten før vi kom til samleie delen. Etter første gang vi hadde samleie, etter det så ble det bare mer fokus på den delen. Jeg ble etterhvert lei, men jeg klarere ikke å si i fra og han vet at jeg sliter med å si i fra. Så han hadde sex med meg utenat jeg ville. Jeg fortalte han det på melding han sa han forsto og at han skulle slutte, men det skjedde ikke. Etterhvert så ble det bare at han dro av meg buksen når han ville. Greit vi var sammen, men han visste at jeg ikke ville. Har spurt de nærmeste om de mener det er voldtekt eller ikke og de mener at det er voldtekt siden det ikke er samtykke. Vil bare spørre her for sikkerhetsskyld. Er dette voldtekt?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer