Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er 19 år og går på Loette p-piller. Mensen starter når jeg har  3 - 4 rosa piller igjen og i tillegg har jeg en del mellomblødninger. Jeg får også blødninger om jeg prøver å hoppe over mensen. Er det noe jeg kan gjøre med det?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en 19 år gammel jente som går på Loette ppillene. Det er jo slik at når man går på de hvite pillene skal man få mensen. Jeg får mensen når jeg fortsatt har 3-4 rosa piller igjen, og det slutter før jeg er ferdig med alle de hvite pillene. Jeg får også en del mellomblødninger, og jeg har ikke mulighet til å hoppe over mensen, både fordi selv om jeg hopper over de hvite pillene får jeg mensen, men også fordi jeg får mensen før jeg er ferdig med de rosa pillene. Er det noe jeg kan gjøre med dette, eller bør jeg bytte merke?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer