Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har gått på p-piller i over 3 år nå, og har fått time til å sette inn p-stav hos helsesøster på onsdag.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har gått på p-piller i over 3 år nå, og har fått time til å sette inn p-stav hos helsesøster på onsdag (som er femte dag i syklusen min, siste placebo-pille, fordi jeg ikke får mensen før tredje placebo-pille). Det jeg lurer på er om det er sant at man er sikker med en gang når p-staven settes inn femte dag i syklusen? Hvis ikke, for lang tid tar det før man er sikker? Lurer også på hvordan mensen min kommer til å bli fremover med tanke på at jeg setter den i femte dag i syklusen (helsesøster anbefalte det)?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer