Hopp til hovedinnholdet

Jeg er homo og hadde sex i rompa forrige helg, nå trenger jeg hjelp.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er homo, og jeg hadde sex i rompa med en gutt forrige helg. Jeg sugde han etterpå, å fikk bæsj i munnen å sæd i øynene. Å nå har jeg rare vonde klumper i munnen, å eksem rundt øynene. Kan dere hjelpe meg? Jeg vil at en mann skal svare på dette! Hilsen redd gutt 13 år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du forteller at du har hatt sex i rompa, og at du sugde gutten etterpå. Du skriver at du fikk bæsj i munnen og sæd i øynene. Nå har du rare, vonde klumper i munnen, og eksem rundt øynene. Du er redd, og ber om hjelp.

Det kan høres ut som du har fått en infeksjon i munnen på grunn av bakterier som kommer fra avføring. Du bør ta kontakt med helsesøster på skolen, eller gå på helsestasjon for ungdom for å få en undersøkelse og eventuelt behandling, både for munn - og øyeplagene som har oppstått. Det er viktig at du ber om hjelp, og ikke tenker at dette går over av seg selv. Helsesøster og de som jobber på helsestasjon for ungdom har taushetsplikt, og er vant til å snakke med unge om sex og utfordringer i forbindelse med sex.

Det er kjempeviktig at dere bruker kondom når dere har sex i rompa. Det er bakterier der som ikke er ok å få i munnen. Kondom beskytter også mot seksuelt overførbare infeksjoner.

Siden du er 13 år, vil jeg også si at det er viktig å tenke gjennom hva du vil og ikke vil gjøre. Man burde vite om sine egne grenser og føle seg trygg. Føler du deg trygg på deg selv? Føler du deg klar? Det er viktig å ikke la seg presse til noe man ikke vil. Man kan si nei når man ikke vil. Det er du som bestemmer over din egen kropp.

Håper du får god hjelp - lykke til! Flott at du skriver til ung.no!

 

Vennlig hilsen Helsebror

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan har homofile sex sammen?

To jenter kler av hverandre (colourbox.com)

Mange lurer på hvordan to gutter eller to jenter har sex med hverandre. Noen vet med seg selv at de er homo eller lesbisk, men tør kanskje ikke sjekke noen opp fordi de ikke vet hva som så skal skje. Så hva gjør de egentlig?

Les mer

Gratis kondomer

Holder et kondom (colourbox.com)

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Tør du ta fram kondomet når det gjelder?

To par føtter stikker fram under dyna. På bildet står det

Resultatet av å ikke bruke kondom kan være både graviditet og smitte av en kjønnssykdom(soi). Selv om alle vet det, skjer det ofte at kondom droppes.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex