Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har gått på de samme p-pillene i snart tre år og har hatt relativt lite problemer med dem. Nå har jeg fått  "spottblødninger" som minner meg om blødning på siste del av mensen. Det blør ikke  ikke mye i løpet av en dag, men det er litt brunt med slimete utflod. Dette gjør meg usikker på samleie, da jeg synes det er pinlig å "blø". Noen tips til hva jeg kan gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har gått på de samme p-pillene i snart tre år og har hatt relativt lite problemer med dem, men nå har jeg fått noe form for "spotblødninger" eller noe som ligner på rest mens, er ikke mye i løpet av en dag, men det er litt brunt og noe slimete. Dette gjør meg usikker på samleie, da det er pinlig å "blø", noen tips til hva jeg kan gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer