Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få resept på p-stav av helsesøster?

account_circle

SPØRSMÅL

jeg bruker p-piller, foreldrene mine vet det. Jeg bruker det fordi jeg hadde problemer med mensensmerter før og da anbefalte legen p piller til å forhindre det. Foreldrene mine vet ikke at jeg er seksuelt aktiv, så for meg er det vanskelig å huske pillen hver dag. Har lyst å skifte til p-stav, men får ikke lov. Kan jeg få resept av helsesøster på skolen? Kommer de til å informere foreldrene mine om dette?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer