Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Sluttet på p-pillene mine mitt på brettet i juli og fikk en blødning et par dager etter dette, men har ikke fått mensen siden. Bør jeg bekymre meg? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I Juli sluttet jeg på p-pillene mine midt i brettet. Fikk mensen som vanlig etter 2-3dagar. Første mensdag var da den 12.juli. Men jeg har fortsatt ikke fått mensen på ny, bør jeg være bekymret eller er dette normalt? Eventuelt hvor lang tid kan det ta før mensen kommer tilbake? Jeg er ikke under eller overvektig. Jeg har gått på p-piller i kun 2 år og ønsket å slutte fordi jeg ikke lenger ønsket de ekstra hormonene. Altså ikke fordi jeg ønsker å bli gravid. Jeg gikk først et år på Oralcon og nå et år på loette/Almina.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer