Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har fått p-stav og lurer på om jeg kan stole på helsesøster som sa at p-staven var trygg fra første dag

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Tok p-stav på onsdag. Fram til då hadde eg gått på cerazette i 5,5 månadar. Tok mi siste cerazette-pille kvelden før innsetting av p-staven. Helsesøster/sjukepleier sa at p-staven no verka som ein fortsettelse på prevansjonen eg allereie tok. Og at eg då var beskytta frå første dagen eg hadde p-staven i. På lørdag hadde eg sex med kjærasten min utan kondom. Han fekk litt utløysing inni meg. Då lurer eg på: kan eg stole på det helsesøster sa om at p-staven var trygg frå første dag, eller kan det vere sjans for at eg kan bli gravid no?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer