Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg tar p-pillene mine ca kl 07 hver morgen i ukedagene, har jeg sikker prevensjon selv om jeg tar de i 10 -11 tiden i helgene?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg pleier å ta p-pillen klokka 7 om morgenen, fordi det er da jeg står opp i ukedagene. Men i helgene sover jeg gjerne til 10-11. Er jeg fremdeles beskyttet om jeg tar pillen når jeg står opp, eller bør jeg ta den klokka 7 hver eneste dag?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer