Mellomblødninger ved bruk av hormonell prevensjon Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Mellomblødninger ved bruk av hormonell prevensjon

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har tidligere prøvd mange forskjellige p pille merker og p stav men alltid endt opp med problemer grunnet prevensjonen. Oftest har jeg opplevd humørsvingninger og uregelmessige blødninger som ble mer og mer konstante uavhengig menstruasjonsuken. Begynte på pillen Loette for ca. fem måneder siden i håp om at den ville funke bedre noe den har til nå nylig. I likhet med cerazette og p stav gikk de første månedene helt greit, men etterhvert opplevde jeg mer og mer småblødninger som utviklet seg til noe som kan ligne konstant mensen. Jeg har ikke glemt en pille og fått blødninger som konsekvens av det, det kommer helt uanmeldt og har siden det begynte for over en uke siden ikke sluttet å blø. I stedenfor har det økt fra littegrann i løpet av en dag til at jeg hele tiden har en dråpe i trusen... Vil helst ikke skifte prevensjonsmiddel IGJEN ettersom jeg har skiftet såpass mye og familien min har en historie med blodpropp. Hva gjør jeg? Trenger en form for prevensjon.

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer