Mellomblødning ved p-pillebruk, gravid? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Mellomblødning ved p-pillebruk, gravid?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har gått på p-piller (yasminelle) i 3-4år nå, og bruker ofte å hoppe over mensen en gang eller to. Denne gangen har jeg hoppet over 3 ganger.. Hadde samleie med kjæresten min (med kondom), og ca 4 dager senere fikk jeg en liten blødning (mer brun enn rød), og jeg er midt i brettet med piller. Det er ikke mye, det kommer nesten kun når jeg går på toalettet. Har vert sammen med kjæresten min lenge og ingen av oss har hatt samleie med noen andre. Er dette en mellomblødning pga at jeg har hoppet over så mange ganger? Er det normalt? Er livredd for at jeg er gravid.. Har ingen smerter eller andre symptom, bare den lille blødningen (det har gått 2 dager).

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer