Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har nylig begynt på p-piller (loette) igjen etter et opphold på ca 2 år. Grunnen til at jeg begynte igjen var for å utsette mensen fordi jeg skal på ferie. Nå har jeg gått på dem i to uker og merker at jeg angrer på at jeg begynte igjen pga bivirkninger. Ømme bryster, kviser, økt søtsug/matsug, og generelt hormonell. Jeg vil helst være fri for ekstra hormoner, så hva skjer om jeg slutter nå, midt i brettet? Får jeg mensen nå og igjen om to uker da jeg egentlig skal ha det? Får jeg mensen nå, og ikke da? Kan jeg få masse uregelmessige blødninger? Burde jeg fortsette med pillene og heller slutte ETTER ferien? Hva som skjer er veldig individuelt, så jeg kan ikke gi deg et sikkert svar når det gjelder blødningene.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nylig begynt på p-piller (loette) igjen etter et opphold på ca 2 år. Grunnen til at jeg begynte igjen var for å utsette mensen fordi jeg skal på ferie. Nå har jeg gått på dem i to uker og merker at jeg angrer på at jeg begynte igjen pga bivirkninger. Ømme bryster, kviser, økt søtsug/matsug, og generelt hormonell. Jeg vil helst være fri for ekstra hormoner, så hva skjer om jeg slutter nå, midt i brettet? Får jeg mensen nå og igjen om to uker da jeg egentlig skal ha det? Får jeg mensen nå, og ikke da? Kan jeg få masse uregelmessige blødninger? Burde jeg fortsette med pillene og heller slutte ETTER ferien? Bør jeg slutte nå og heller gå på medisiner som utsetter mensen da jeg er på ferie? Hjelp!

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer