Hopp til hovedinnholdet

Jeg er gutt og skal ha sex med en annen gutt, hvordan skal vi gjøre det?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er homo og skal ha sex for første gang snart, Jeg har snakket med denne gutten jeg skal ha sex med og vi har bestemt oss for hva vi skal gjøre. Vi skal suge hverandre, runke hverandre og vi skal ha analsex. Jeg er veldig nervøs siden det er første gang jeg runker en an gutt, suger en an gutt og har analsex med en gutt for første gang. Vi skal bruke kondom når vi har analsex men jeg lurer på hvordan jeg skal suge, runke og ha analsex med han siden jeg har aldri gjort dette før. Hvordan skal utføre analsex på han??? Hvordan skal jeg suge han???? Hvordan skal jeg runke han???? For at vi begge skal få det behagelig. Har du en ide på hvor vi kan gjøre dette, vi kan ikke gjøre dette hjemme hos hverandre, noen ideer om hvor vi kan ha sex( bor i Bergen)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 18!

Takk for spørsmål.

Så bra at dere skal bruke kondom når dere har analsex! Bruker dere i tillegg glidemiddel, vil analsexen kjennes mere behagelig og risikoen for at kondomet skal sprekke blir mindre. 

Når en skal begynne å ha sex med noen, er det ikke uvanlig at en kan kjenne på prestasjonsangst. En kan lure på om en ser bra nok ut, om penis er stor nok og om en gjør en god nok jobb i senga. Alt dette kan føre til at blir så stressa at utløsningen kommer før en skulle ønske eller at ereksjonen svikter. Dette er noe de aller fleste gutter har opplevd. 

Skal sex bli en god opplevelse, er det fint å snakke sammen om hva en liker og ikke liker. I spørsmålet ditt, forteller du at dere allerede har funnet ut hva som skal skje. Det er et godt utgangspunkt for at begge to skal få en god opplevelse. 

Du har mest sannsynlig onanert deg selv flere ganger - det vil gi deg en god pekepinn på hva som er godt og hva som fungerer. Når det gjelder munnsex, må du bare prøve deg fram og legge merke til hva han liker. Det hjelper også om han kan si hva som er godt og ikke. Les gjerne artiklene som ligger vedlagt om både munn- og analsex. 

Kan dere ikke ha sex sammen der dere bor, blir det vanskelig å få det til. Alternativt kan dere leie et hotellrom. Sex utendørs er ikke tillatt. 

Lykke til!

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan har homofile sex sammen?

To jenter kler av hverandre (colourbox.com)

Mange lurer på hvordan to gutter eller to jenter har sex med hverandre. Noen vet med seg selv at de er homo eller lesbisk, men tør kanskje ikke sjekke noen opp fordi de ikke vet hva som så skal skje. Så hva gjør de egentlig?

Les mer

Hva er analsex?

Hva er analsex? (colourbox.com)

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

Les mer

Gratis kondomer

Holder et kondom (colourbox.com)

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex