Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har hatt p-stav i over 1 år nå og har utrolig lange mensenperioder. De kan vare mellom 2-3 uker, men er som regel alltid 2 uker. Før jeg fikk satt inn p-staven gikk jeg på Desogestrel/Cerazette og hadde mensen ca 2 ganger i året i 3-4 år. De lange mensenperiodene er veldig hemmende for både meg og min partner, så har jeg lest at man kan kombinere p-stav og p-piller en stund for å begrense menstruasjonen. Kan jeg kombinere p-staven og Desogestrel Orifarm for å hindre mensen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt p-stav i over 1 år nå og har utrolig lange mensenperioder. De kan vare mellom 2-3 uker, men er som regel alltid 2 uker. Før jeg satt inn p-staven gikk jeg på Desogestrel/Cerazette og hadde mensen ca 2 ganger i året i 3-4 år. De lange mensenperiodene er veldig hemmende for både meg og min partner, så har jeg lest at man kan kombinere p-stav og p-piller en stund for å begrense menstruasjonen. Kan jeg kombinere p-staven og Desogestrel Orifarm for å hindre mensen?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer