Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Mellomblødninger ved bruk av Cerazette, eller kan det være noe annet?

account_circle

SPØRSMÅL

Begynte på cerazette for ca. ett og et halvt år siden. Har funket veldig bra fram til nå, og har ikke merket spesielt til noen former for bivirkninger før nå. Har slitt den siste måneden med menstruasjonslignende blødninger med varighet på ca. en ukes tid, etterfølgende av noen dagers opphold. Har hatt tre "runder" med dette til nå. Det bør nevnes at jeg har flyttet hjemmefra og begynt på studier i en helt ny by, og har dermed følt på store mengder savn, nervøsitet og usikkerhet tilknyttet dette. Spørsmålet mitt er dermed om flyttingen kan ha noe å si for hvorfor disse blødningene oppstår, eller om dette bare er tilfeldigheter. Bør jeg se det an, eller bør jeg vurdere å bytte prevensjon? Hvor lang tid skal jeg la dette gå før jeg evt. kontakter lege? På forhånd, takk for svar!

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer