Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Funker p-pillene selv om jeg startet etter en pause på en mellomblødning?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Brukte p-piller i en måned, men sluttet fordi tro det eller ei, jeg rotet bort pakken. Visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, så jeg ventet til jeg fikk mensen igjen til jeg startet ( hadde funnet igjen pillene da). Det viste seg at jeg ikke fikk mensen, og at det bare var mellomblødning som varte i sånn to dager, så jeg lurer på om det er farlig eller om de fortsatt funker?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer