Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei, Hva skjer hvis man tar en pille for sent to dager på rad? Jeg hadde en pause på 6 dager, etter å ha brukt p piller 2 måneder i strekk (microgynon).

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Hva skjer hvis man tar en pille for sent to dager på rad? Jeg hadde en pause på 6 dager, etter å ha brukt p piller 2 måneder i strekk (microgynon). Så tok jeg første pille kl 23 på kvelden (slik jeg pleier). Neste dag glemte jeg p pilla og tok den på morgenen dagen etter. Altså ca 10 timer for sent eller noe sånt. Så glemte jeg å ta den på kvelden, så jeg tok den på morgenen igjen. Så jeg tok den 24 timer etter forje pille, men likevel ikke til min vanlige tid kl 23 ca. Samme kvelden tok jeg den kl 23 igjen. Beklager hvis dette var litt surrete, men vet dere om jeg er sikra da eller ikke?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer