Hopp til hovedinnholdet

Hun har sett meg naken, og så spurte hun om vi skulle ha sex.

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Va skal jeg gjøre vis ei jente har sett meg naken og deretter spør hun om vi skal ha sex. Jeg har altid ønsket det altså men hun spurte foran vennene sine

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 18 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Denne jenta har allerede sett deg naken og liker deg tydeligvis godt. Hvis du tror jenta mente det hun sa, og du også ønsker å ha sex, kan du snakke med henne om det.
Hvis du bestemmer deg for å snakke med henne om det, må du sikre deg at dere er alene. Du kan henvise til det hun spurte om. Du kan spørre om hun mente spørsmålet seriøst. Hvis hun ler det bort eller benekter det, kan du bare trekke på skuldrene, og si at det ikke er noen stor sak, at du bare lurte på det. Hvis hun sier at hun vil det, og du fremdeles ønsker å ha sex med henne, kan dere gjøre en avtale om hvor og når.
Hvis dere skal ha sex og hun eller du har hatt sex med andre tidligere, må du bruke kondom for å beskytte deg mot uønsket farskap og seksuelt overførbare infeksjoner.  
Snakk med jenta!


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kondom

Fakta om kondomer (ung.no)

Kondom er det eneste sikre prevensjonsmiddel som gutter kan bruke. Kondom beskytter både mot graviditet og kjønnssykdommer.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex