Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få satt inn p-stav og må foreldrene mine vite det?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 14 snart 15 år gammel jente og jeg har lenge lurt på om jeg skal skaffe meg P-stav. Grunnen til dette er fordi jeg er i et forhold der vi har aktivt sex (Der vi begge vil. Vi pleier å bruke kondom, men det er litt stressende å skaffe nye veldig ofte), og fordi at periodene mine gir meg helt ufattelige mye blod og kramper. Dette er spørsmålene jeg har: - Jeg vet det vil koste omkring 1100 NOK fordi jeg er under 16-17. Jeg vil ikke at foreldrene mine skal vite at jeg har P-stav fordi jeg føler de ikke har rett til å vite akkurat det. Må jeg fortelle mamma og pappa at jeg tar P-stav siden jeg må betale en såpass stor sum? - Beskytter P-stav 100%? Takk for svar på forhånd :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer