Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke å få kondomet til å sitte. Gjør vondt. Hva skal jeg gjøre?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har bestilt mange forskjellige størrelser fra gratiskondomer.no, jeg har prøvd å tatt på flere ganger på kondomen på penisen, men fikk ikke helt på. Det sitter fast rett under penis hodet. Det gjør vondt når jeg prøver å dra helt ned. For å være ærlig føltes de helt samme som kondomer i vanlig størelse, jeg fikk den på et pubkt litt over penishodet, men klarte ikke å få den lengre ned før penisen punkterte helt (ereksjonen forsvant). Jeg blir lei, og vil ha sex men vil bruke kondom men det er vanskelig når jeg ikke får det til. Klarer å tre gjennom kondomen på en dildo men klarer ikke på min. Har 18-19,5 cm i erigert penis. Hjelp. Har tatt på krem på penis men det hjelper ikke. Hva skal jeg gjøre?

Besvart 30.11.2018 16:05
 

Svar
Hei gutt 17 år

Så bra at du søker hjelp. 
Det høres ut som om kondomene du har prøvd er for trange. Da klemmer de og det blir vondt. 
Du kan kjøpe kondomer som er større på apotek og på nettbutikker som selger slike, eksempelvis Kondomeriet, Kondomtorget osv. Mål også penis-tykkelsen for å kunne velge rett kondomstørrelse. 

Jeg håper dette er til hjelp og jeg ønsker deg alt godt!

 

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan trer du på et kondom?

Kondom på tommelen (colourbox.com)

Når du ikke har gjort det før, er det ikke alltid så lett å få det til. Det kan være lurt å trene litt for seg selv for å få teknikken i hendene.

Les mer

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Prevensjon
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om prevensjon