Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva er normal blødning med p-stav?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk p-tav i fjor sommer og har slitt veldig med blødninger. Jeg blør hver dag.. men ikke i store mengder.. er for det meste brunt men av og til kommer det rent blod også. Jeg vil ikke bytte prevensjon siden jeg er veldig fornøyd men p-staven ellers men blodstopp tabletter funker heller ikke.. legen min mener jeg burde ta spiral men det vil jeg ikke. Burde jeg la det gå litt lenger tid? Jeg blir bare veldig lei av å blø.. jeg har kanskje på det meste gått 2 uker uten å blø. Mvh fortvilet jente

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer